Sajtszoba I Adatvdelem I Impresszum
Sajtszoba
KVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETS
LEGFRISSEBB HREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó eltti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következ állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TMOGATINK
MKt
Richter
TMOGAT PARTNEREK
MDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendel Magazin
Csaldi Lap Videoklinika
Echo
Sajt�szoba - H�rek
Szrvizsglat a Madch Sznhzban
2011. m�rcius 30.
A Szívhang program az ország nagyvárosaiban hívja fel a figyelmet a szrvizsgálatok jelentségére.
A kezdeményezés els állomásaként a Madách Színházba látogatott, ahol mvészek és dolgozók vércukor-, koleszterin- és vérnyomás értékeit határozták meg; ezzel is igyekeztek hangsúlyozni a szívbetegségek megelzésének fontosságát. A résztvevk ezzel is példát szeretnének mutatni mindenkinek, remélik, hogy az közbenjárásukkal még több ember figyel majd fel a programra és fordít majd több idt az egészségére.
 
Szirtes Tamás, Gallusz Nikolett, Feke Pál, Serbán Attila és Kautzky Armand a Jézus Krisztus Szupersztár c. darab próbája közben arra is szakítottak idt, hogy a Társaság által szervezett sajtótájékoztató alkalmával beszámoljanak arról, hogy miért álltak a Szívhang program mellé és k maguk mit tesznek a saját egészségük megóvása érdekében. Szirtes Tamás reméli, hogy a pályájuk során megszerzett hitelességet jó célra tudják felhasználni és közönségüket meg tudják gyzni az egészséges életvitel fontosságáról. Gallusz Nikolett azt tanácsolja mindenkinek, hogy apró életmódbeli változtatásokkal kezdjenek el tenni szívük egészségéért. Feke Pál úgy véli, hogy beszélni könny, viszont tenni annál nehezebb az egészségért, éppen ezért példát szeretne mutatni az embereknek. A mvész heti három-négy alkalommal jár edzterembe, de legújabb szenvedélye a golfozás is segíti abban, hogy rendszeresen mozogjon.
 
A színházi szrvizsgálat apropójából tartott sajtótájékoztatón az említett mvészek mellett Hevesi Tamás is részt vett. A Szívhang program arca már több mint két évtizede szenved cukorbetegségben, így a kardiovaszkuláris betegségek lehetséges veszélyeit közelrl ismeri. Véleménye szerint a program legfbb üzenete az, hogy rendszeresen járjunk el szrvizsgálatra, és higgyük el, hogy valóban tehetünk saját egészségünkért.