Sajtszoba I Adatvdelem I Impresszum
Sajtszoba
KVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETS
LEGFRISSEBB HREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó eltti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következ állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TMOGATINK
MKt
Richter
TMOGAT PARTNEREK
MDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendel Magazin
Csaldi Lap Videoklinika
Echo
Sajt�szoba - H�rek
Pcsett a Szvhang program
2011. m�jus 25.
A vasárnap megrendezett Szívhang Majális után legközelebb Pécsett hívják fel a kardiológusok a lakosság figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek megelzésére.
Május 31-én reggel 10 órától veszi kezdetét a Pécsi Nemzeti Színház mvészeinek, dolgozóinak szív- és érrendszeri kockázatfelmérése. Az egészségükkel törd megjelentek vérnyomás-, vércukor- és összkoleszterin-szint mérésen vehetnek részt. Ezt követen a kapott értékeket egy kardiológus fogja kiértékelni, így mindenkinek lehetsége lesz megtudni, hogy mit kell tennie egészsége megrzése érdekében. A Színház igazgatója és színészei egy sajtótájékoztató keretében is megosztják az érdekldkkel, hogy mit tesznek a szívbetegségek elkerülése érdekében.