Sajtszoba I Adatvdelem I Impresszum
Sajtszoba
KVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETS
LEGFRISSEBB HREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó eltti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következ állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TMOGATINK
MKt
Richter
TMOGAT PARTNEREK
MDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendel Magazin
Csaldi Lap Videoklinika
Echo
Sajt�szoba - H�rek
Szvhang Majlis a Npligetben
2011. m�jus 13.
Majálisra invitálja a Magyar Kardiológusok Társasága a kicsiket és nagyokat május 22-én vasárnap, a budapesti Népligetbe. A látogatókat koncertek, szakmai eladások, kreatív foglalkozások, sportolási lehetségek, valamint sztárvendégek várják. Fellépnek az X-Faktor döntsei, valamint Varga Viktor, Pataki Attila, és Hevesi Tamás.
Május 22-én, vasárnap 10-19 óráig a szervezk a Népligetbe invitálják az érdekldket, ahol interaktív szakmai eladások keretében hallgathatják meg a kardiológus szakemberek véleményét a cukorbetegség veszélyeirl, a magas koleszterin, a magas vérnyomás hatékony kezelésérl, a dohányfüstmentes élet szépségeirl, az elhízás hátterérl, valamint a szívinfarktus kialakulásának körülményeirl, nagy hangsúlyt fektetve magára a megelzésre. A kilátogatók megtudhatják, hogy milyen módszerekkel lehet kordában tartani a mindennapi stresszhelyzeteket, ugyanakkor elsajátíthatják az újraélesztés technikáját.
 
Az interaktív szakmai eladások során a közönség a Barátok Közt ismert szereplinek véleményét is meghallgathatja az adott témában, illetve a Budapesti Atlétikai Szövetség közremködésével a mozgásra vágyók együtt sétálhatnak az egészségért a népszer sorozat sztárjaival. Mindemellett Katus Attila is testmozgásra buzdítja majd a megjelenteket. Ha élnek a lehetséggel, akkor megtehetik  az els lépést egy egészségesebb élet felé.
 
A megfelel felvilágosítás mellett a szervezk természetesen a rendezvényre kilátogatók szórakoztatásáról is gondoskodnak. Az érdekldk megismerkedhetnek a Wudong Tai-chi léleknyugtató technikájával, amely akár a stressz kezelés egyik hatékony eszköze is lehet. Emellett a Salsa Fuerte latin táncbemutató révén egy vidám és egészséges mozgásformát is megismerhetnek.
 
A rendezvényen számos sztárfellép segíti majd a majálisozókat, hogy a szív hangjára hangolódjanak. A koncertsorozatot a Csillag Születikbl jól ismert Varga Viktor kezdi meg a déleltt folyamán, majd Pataki Attilla, az EDDA frontembere is gondoskodik a jó hangulatról. ket az X-Faktor nyertese, Vastag Csaba követi, majd a tehetségkutató msör döntsei közül a Summer Sistersnek, Janicsák Vecának, Shodeinde Dorkának és az Eurovíziós Dalfesztiválon is kitnen helyt álló Wolf Katinak tapsolhat a közönség. Természetesen a Szívhang program arca, Hevesi Tamás is megszólaltatja gitárját, amelyen a Szívhang-dalok akkordjai csendülnek majd fel.
 
A déleltt 10 órától egészen este 7 óráig tartó ingyenes rendezvény házigazdái Dombovári Vanda és Dömsödi Gábor lesznek. A Magyar Kardiológusok Társasága minden kedves érdekldt szeretettel vár május 22-én, a Népligetben!