Sajtszoba I Adatvdelem I Impresszum
Sajtszoba
KVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETS
LEGFRISSEBB HREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó eltti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következ állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TMOGATINK
MKt
Richter
TMOGAT PARTNEREK
MDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendel Magazin
Csaldi Lap Videoklinika
Echo
Sajt�szoba - H�rek
Elkszltek a Szvhang-dalok
2011. m�rcius 30.
A tegnapi sajtótájékoztató alkalmával a Hevesi Tamás által írt Szívhang-dalok is bemutatásra kerültek.
A Szívhang program közvetlenül is szólni szeretne a lakossághoz. A szervezk úgy gondolták, hogy a kezdeményezés üzenetét dalban mondják el, így megkérték Hevesi Tamást, hogy írjon egy olyan zeneszámot, amely tökéletesen kifejezni a szív életünkben betöltött szerepének fontosságát. A mvész immáron 24 éve cukorbetegségben szenved, így közelrl ismeri a szívbetegségek lehetséges veszélyeit, pontosan ezért vállalta el a program felkérését. A kezdetekben tervezett egy dalból kett lett, amelyek mától fogva a nagyközönség számára is hallhatóak.

Az alábbi hivatkozásokra kattintva, most Ön is meghallgathatja a Szívhang-dalokat!
1) Hevesi Tamás: Szívhang - Egy életen át
2) Hevesi Tamás: A szív dala