Sajtszoba I Adatvdelem I Impresszum
Jtk
KVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETS
LEGFRISSEBB HREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó eltti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a mvészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következ állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TMOGATINK
MKt
Richter
TMOGAT PARTNEREK
MDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendel Magazin
Csaldi Lap Videoklinika
Echo
J�t�k - Nyerem�nyek
NYEREMÉNYEK

A nyereményjáték során Hartmann vérnyomásmér készülékeket sorsolunk ki a kérdívet helyesen kitölt, regisztrált felhasználóink között. Mivel az év hátralév részében, a 8 sorsolás alkalmával összesen 18 darab készülék kerül kisorsolásra, ezért érdemes többször is visszalátogatni az oldalra, és válaszolni a „Kérdív” menüpontban található kérdésekre.

A Tensoval duo control vérnyomásmér egyesíti a két professzionális mérési technológiát, az oszcillometrikus és a Korotkov-módszert. Beépített Duo Sensor technológiájának köszönheten elssorban az igen pontos Korotkov-módszer szerint mér, szükség esetén azonban az oszcillometrikus mérést alkalmazza. A Korotkov-mérést nagy pontosság és kis hibalehetség jellemzi. Helyes mérési eredményeket nyújt a szívritmuszavarokban szenved betegeknél is szemben a többi digitális készülékkel.

A készülék klinikailag minsített (Brit Hipertónia Társaság, a Német Hipertónia Társaság és az Európai Hipertónia Társaság klinikai validációjával rendelkezik).