Sajtószoba I Adatvédelem I Impresszum
KÖVESSEN MINKET FACEBOOK-ON!HIRDETÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
2011.11.30
Utolsó állomásához érkezett a Szívhang program. Az országjáró körút idén a Katona József Színházban ért véget, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a művészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A színészek ezzel is meg szeretnék mutatni mindenkinek, hogy különösen a mai rohanó világban még nagyobb figyelmet kell fordítani az egészség megőrzésére.
2011.10.14
Lassan a végéhez érkezik a Szívhang program országjáró körútja. Utolsó előtti állomásán, a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatást a kezdeményezés, ahol a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében a művészek és dolgozók ingyenes szív- és érrendszeri kockázatfelmérésen vettek részt. A vizsgálatok révén a színészek nagy lépést tettek saját egészségük megőrzése érdekében, de a program révén egyúttal a lakosságnak is példát mutathattak.
 
2011.10.10
Országjáró körútja következő állomásaként a Miskolci Nemzeti Színházba látogat a kezdeményezés, ahol a színházi dolgozók vehetnek majd részt ingyenes szív- és érrendszeri rizikófelmérésen.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
MKt
Richter
TÁMOGATÓ PARTNEREK
MÉDIAPARTNEREK
patika webbeteg.hu
RTL Duna
Medical tribune Rendelő Magazin
Családi Lap Videoklinika
Echo
Adatvédelem
Felhasználási feltételek:
 • A honlapon található információk kizárólagosan csak a tájékoztatást szolgálják.
  Az információ megváltoztatása vagy aktualizálása előzetes értesítés nélkül is lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat.
 • Az oldalon közölt tartalmak nagy részben saját szellemi termékek, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez.
 • Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Szívhang.hu név és a http://www.szivhang.hu URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerző(k) előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed az általunk esetlegesen kiküldött hírlevelek tartalmára is.
 • Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.
 • A honlapon található mindennemű anyag a szerzői jog védelme alá esik, felhasználni bármilyen célra csak előzetes engedéllyel lehet.
 • Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.

Adatvédelem:
 • Az általunk működtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait tárolja. Más egyéb jellegű, az azonosításra felhasználható adatot nem tárol.
 • Weboldalunkat bárki szabadon böngészheti.
 • A weboldalon regisztrált felhasználók adatait önszántunkból harmadik félnek nem adjuk át, az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
 • Bár rendszerünk védett külső támadásokkal szemben, azonban teljes körű garanciát nem tudunk vállalni az adatok hozzáférhetetlenségével kapcsolatban.
 • Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal fokozzuk az oldal működésének hatékonyságát, elemezzük az aktuális trendeket és felügyeljük az oldalt.
 • A hírlevél-rendszerünkre regisztráltak adatait a 2008. évi XLVIII. Gazdasági reklámtörvény 6.§ és 43.§ szerint kezeljük. Ennek értelmében a hírlevél-szolgáltatásra regisztrálóknak kötelező megadniuk nevüket és lakcímüket is. Ennek hiányában a hírlevél-szolgáltatás igénybevételére történő regisztrációjukat nem áll módunkban elfogadni.